Zienlaan 2
1911TR
UITGEEST
tel. 0251-312323

Nadat er vorige week nipt verloren werd van WSV ‘30 stond vandaag de uitwedstrijd bij FC Uitgeest op het programma. Al binnen twee minuten kwam Saenden op voorsprong door een doelpunt van Joey na een mooie voorzet van Seth. Daarna ging het voetballend  over en weer. Na tien minuten maakte Uitgeest 1-1. Hierna volgde al snel de 1-2, 2-2 door Joey en scoorde Uitgeest nog een keer. De ruststand was 2-3. De tweede helft moesten de jongens een tandje bij zetten om nog te kunnen winnen. Helaas was de focus bij Saenden even weg en scoorde Uitgeest twee keer binnen twee minuten.. 5-2. Het zou erg lastig worden om hier überhaupt nog een gelijkspel te halen. Ondanks dat de koppies een beetje gingen hangen wisten Lody en Joey de spanning terug te brengen naar 5-4. Na een hele goede uittrap van Daeley kwam de bal precies op de slof van Joey en maakte 5-5! Hierna werd de strijd wat grimmig op het veld en wilde beide teams voor de winst gaan wat resulteerde dat er flink wat getrokken en geduwd werd terwijl de bal alweer aan de andere kant van het veld was.. in de slotminuten wist Joey nog tweemaal te scoren en gingen we alsnog met de winst naar huis.. nadat de scheids had afgefloten ontstond er nog een klein opstootje tussen een paar spelers, totaal onnodig in mijn ogen maar de coach heeft de jongens hierop aangesproken. Persoonlijk vond ik vandaag een zeer rommelige wedstrijd met heel veel onnodig balverlies en paniekvoetbal. Jullie kunnen vele malen beter. Dus wees op de training geconcentreerd, doe de oefeningen zoals ze bedoeld zijn en blijf bij de les ook al sta je even te wachten. Voor nu hebben jullie twee weken de tijd om even bij te komen en op te laden voor de volgende wedstrijd, eindelijk weer thuis op ons eigen terrein. Een trotse voetbalmoeder