Afgelopen zaterdag alweer de laatste wedstrijd van de 3e fase. Odin ‘59 stond op het programma.

tel. 075-6216037

Weer een lastige tegenstander maar onze jongens laten keer op keer zien dat zij ook tot de goede tegenstanders behoren.De eerste tien minuten gingen gelijk op totdat Seth een mooie voorzet op Jack gaf die met een mooi schot de 1-0 maakte. Helaas kon er niet niet lang van worden genoten want binnen twee minuten werd het 1-1 omdat de scherpte even verslapte. Gelukkig zorgde Lody voor wat ontspanning bij de toeschouwers door 2-1 te maken vlak voor de rust. In de tweede helft bleef het gelijk opgaan maar toch kwam Saenden op 3-1 door een mooi doelpunt van Joey. Ook Odin bleef strijden voor een doelpunt en dat lukte, 3-2. Er was weer spanning in de wedstrijd en zo ging het een tijdje door. Van beide kanten ging het er soms hard aan toe, maar beide teams bleven overeind. Door de kansen van Odin hing de gelijkmaker in de lucht. Toch was het Joey die de 4-2 maakte. Odin kon de teleurstelling nauwelijks verbergen maar bleven toch doorstrijden en bracht de spanning weer terug naar 4-3. Een paar billenknijpende minuten volgden totdat de scheids affloot. En weer hielden wij de 3 punten in eigen zak. Een leuke, spannende wedstrijd waarbij beide teams gestreden hebben tot het eind!Een prima 3e fase waar alleen de eerste wedstrijd nipt werd verloren wat eigenlijk onnodig was en de rest allemaal gewonnen, een top prestatie! Gefeliciteerd boys! Nu twee weken rust voor de laatste fase ingaat. Blijven we in de 2e klasse of stromen de kanjers door naar de 1e klasse? We wachten af.Tot slot heb ik nog een verzoek aan de jongens: als jullie op het eind de penalty hebben genomen, ga dan weer netjes in de rij staan en moedig je teamgenoten aan. Ik zie nu steeds dat degene die een penalty hebben genomen hun eigen gang gaan en ergens aan de zijkant met een bal gaan spelen terwijl anderen nog de penalty moeten nemen, uiteindelijk staat Daley nog alleen. Dus wees een team tot jullie terug naar de kleedkamer gaan.Dan wens ik iedereen alvast een fijne Pasen en tot snel!Een trotse voetbalmoeder