Diederik Sonoyweg 20
1509BR
ZAANDAM
tel. 075-6167198

Aan het begin van het seizoen begonnen de jongens in de derde klasse, in deze fase werden alle wedstrijden met gemak gewonnen waardoor de 2e fase in de tweede klasse begon, een groot verschil met wisselende resultaten. In de 3e fase werden op 1 na alle wedstrijden gewonnen, niet allemaal even makkelijk maar de KNVB heeft toch besloten dat JO10 de laatste fase van het seizoen uitkomt in de eerste klasse! Natuurlijk een mooie prestatie! Maar het zal niet makkelijk worden..
Afgelopen zaterdag stond Zaandijk op het programma, waar we eerder het seizoen 1-1 tegen hadden gespeeld. De eerste helft was zeer rommelig en er werd al snel naar een 2-0 achterstand gekeken. Na een tijd gaf Rayaan een mooie voorzet op Joey die 2-1 maakte. Helaas maakte Zaandijk vlak hierna met een prachtige vrije trap, die onhoudbaar was voor Daley, de 3-1. Het was rust, even wat limonade drinken en bespreking. Zoals we van ze gewend zijn, was de tweede helft vele malen beter. Zaandijk maakte nog een doelpunt, maar die volgde na een onterechte intrap die eigenlijk voor Saenden was bedoeld.. zelfs de coach van Zaandijk zei dat hij niet telde, maar de scheids besloot anders… dus 4-1. Saenden wist dat er nu iets moest gebeuren en begon gretiger te voetballen. Joey wist 2x te scoren en de spanning was terug in de wedstrijd! Met nog een aantal kansen over en weer was het nog best spannend maar helaas werd er niet meer gescoord en was de eindstand 4-3 (of 3-3..) Een prima uitslag voor de eerste wedstrijd.. Het zal de rest van het seizoen lastig worden, maar jullie hebben ons al vaak verrast, dus wie weet.. Aankomende zaterdag weer lekker thuis tegen RCZ, tot dan!