Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 2e klasse 05

Onbekend

De ochtenddauw loste gauw op bij de velden van WSV, onder de stralende zon.
Onze meiden zagen er fris en gretig uit ondanks het vroege tijdstip (half 9).
De opstelling die Stacy had gemaakt werd iets veranderd door Remco, die het vandaag zonder Suuz moest doen omdat zij vandaag ging verhuizen.
Demi had vandaag een flitsend keepershirt aangetrokken die, zo bleek achteraf zo schoon de kast weer in kon.
De meiden begonnen erg sterk aan de wedstrijd en binnen 3 minuten lag de 1-0 er al in door Djessy.
Kort daarna trapte Stacy hem in de touwen, 2-0. Toen Ella vervolgens binnen de lijnen verscheen dacht ze "dat kan ik ook" en plofte de 3-0 over de lijn. Stacy trapte vlak voor de rust de 4-0 erin, wat een begin!!!
Ik hoopte dat ze het goede spel van de eerste helft door zouden trekken in de tweede helft maar de meiden hebben meer gedaan dan dat! In de eerste minuut van de tweede helft scoorde Johanna ook een mooi doelpunt. Na een tegenaanval van WSV wat resulteerde in een doelpunt stond de stand op
5-1. Na goed opletten van Julia die na een voorzet in de chaos voor het doel hem droog in de hoek schoot stond de teller op 6. Wat spelen ze goed allemaal, goed kijken, goed overspelen, niet ego, hard werken voor elkaar, panna's en andere trucs, zo gaaf om te zien!!
Het Saenden feestje is nog niet afgelopen, ze zijn nu echt op stoom!
De tweede voor Ella beland in het net met een harde knal, vervolgens geeft Faye de bal een loei en verdwijnt ook weer in het doel van WSV. Weer is het Johanna die scoort, die daarna met een blik wegloopt van " jongens dit is dood normaal". Maar dat was het niet, jullie waren allemaal top!
Ook Aiyana was in bloedvorm, haar harde werken resulteerde in een bal op de paal, zo jammer ik gunde jou ook zo je doelpunt! Zelfs Aimy ging helemaal mee naar voren en probeerde ook nog een puntje erin te prikken De laatste 10 minuten mocht Xira in de spits staan, nadat ze de
hele tijd als een rots in de verdediging had gestaan. Ze vloog over de rechterkant, gaf een strakke voorzet die Stacy helaas net naast schoot.
Dat foutje herstelde ze snel en dus kon ik even later haar hattrick noteren.
Als klap op de vuurpijl tikte na een geweldige voorzet Xira maarliefst de 12-1 in het doel!!
Ik ben super trots op jullie, dit was echt heel goed, ga zo door meiden wie weet waar dit eindigt!
Ik heb nu al zin in volgende week, tot dan kanjers!!!