Onder 15 zaterdag, JO15-1, 4e klasse 09

26 november 2016 11:30

C. Llonga

Onbekend

Voor de wedstrijd deden we een warming-up en wordt onze keeper ( Hessel ) ingeschoten Toen de wedstrijd begon had Saenden al veel kansen maar het ging er maar niet in. Na veel kansen schoot onze verdediger Luke de bal naar voren en zette Stefan de aanvaller het op rennen maar helaas was hij te hard en Stefan kon hem nog een tikje geven. De keeper van Hercules en onze middenvelder Bas renden op de bal af, de keeper was eerder en schoot maar Bas blokte de bal en de bal ging het doel in 1-0. De wedstrijd ging verder. Saenden met een zelfverzekerde voorsprong maar we wisten dat het niet makkelijk zou worden en dus scoorde Hercules er twee ,1-2. Toen was het rust. In de tweede helft begon Saenden niet zo goed en Hercules had veel kansen totdat onze middenvelder/verdediger Mustafa een voorzet gaf en de verdediger van Hercules hem in zijn eigen doel tikte ,2-2 . Hercules en Saenden hadden allebei veel kansen maar toen kwam de vrije trap van Mustafa ,er stonden veel spelers van Saenden buitenspel behalve de aanvaller Stefan. Hij stond goed gepositioneerd voor de rebound. De keeper hield hem maar daar was Stefan die hem in de rebound erin tikte 3-2. Maar toen werd het goal afgekeurd door de grensrechter en zo ontstond er een discussie over de goal tussen de scheidsrechter en de grensrechter en op een gegeven moment floot de scheidsrechter af en had Saenden met 3-2 gewonnen dit was het verslag. EINDE