Saenden JO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 5e klasse 08

18 maart 2017 9:00

Onbekend

Wat een wedstrijd, wie zou er gaan winnen. We gingen eindelijk het veld op. Het veld was kleiner dan het veld dan we gewend waren van andere velden. Dit was niet de helft van een groot veld, maar gewoon 1 klein veld. Ferry koos voor 3 verdedigers in de opstelling. Dat waren Brian, Luuk en Maik.

Jordy mocht op keep staan. Mika en Sem werden op spits gezet. Dilan en Tristan werden ingezet op het middenveld. Hercules begon met een goede aanval. Daardoor kwam de 1-0 voor Hercules.

De aftrap werd weer genomen door Saenden. Toen kwam Saenden in de aanval. Maar ze kwamen niet door de verdediging van Hercules heen. De mannen van Hercules waren veel te groot, wel 2 tot 3 koppen groter dan wij.Dus toen kwamen zij weer aan de bal. De goede spits van Hercules scoorde de 2-0. Snel achter elkaar vielen de 3-0 en de 4-0. Het was rust. Snel de kleedkamer in voor de teambespreking.

Ferry heeft goed tegen ons gepraat. Wat door ons, goed in onze oren is geknoopt.

Ferry haalde Maik uit de verdediging. Maik moest in het middenveld gaan meespelen. De rest van de opstelling bleef hetzelfde. He he, de 2e helft, snel het veld weer op. Het was al de hele tijd een beetje aan het miezeren, maar nu ging het harder regenen.

Wij begonnen met een goede aanval. Dilan, Mika, Tristan en Maik hebben een aantal keer vlak voor het doel van Hercules gestaan en haalde hard uit, maar de bal ging steeds net naast. Het leek alsof de bal er niet in wilde. Maar gelukkig scoorde Luuk met een mooie boogbal ons eerste doelpunt. Mooi bal hoor Luuk!

Ook de trap op doel na een corner van Maik ging er net niet in. Jammer hoor. We hadden steeds kansen om te scoren, maar het lukte niet. Goed gespeeld allemaal, volgende week spelen we vast weer beter. En dan winnen we misschien wel weer.