Meisjes onder 11 zaterdag, MO11-1, 2e klasse 02

Onbekend

De dag na bevrijdingsdag spelen we een uitwedstrijd in ons eigen dorp.
De meiden mochten het opnemen tegen de meiden van Fortuna Wormerveer.
Daar waar we toch wel een beetje hopen op revanche. Een aantal weken terug ging Fortuna er met de winst vandoor, misschien deze keer wij?
Meteen na het fluitsignaal krijgt Demi een schot voor open doel ,maar schrok daar zelf zo van dat de bal naast het doel belandde. Saenden bleef goed druk zetten en het was Nikki die de bal er strak in schoot. Verrassend genoeg zat Fortuna vandaag stukken minder in de wedstrijd en waar ze bij ons thuis fysiek de bovenliggende partij waren, deed Saenden totaal niet onder voor ze. Sterker nog de 2 en de 0-3  werden nog gemaakt voor de rust.
Tweede helft zetten wij deze lijn door en met Johanna als laatste vrouw kon het eigenlijk niet meer fout gaan.
Ella besliste de wedstrijd met een prachtig doelpunt en 0-4 was daarmee tevens de eindstand.
Goede pot meiden, dik verdiend! volgende week mogen we weer aan de bak!
20 Mei mini-Husseltoernooi, schrijf je snel in mag met een team mag ook alleen!