Uit het krantje van 23 febr. 1971 - RKVV Saenden

Uit het krantje van 23 febr. 1971

Uit het krantje van 23 febr. 1971

23 juni 2023 17:30

RV

Mental training 12.15 uur ten huize van de heer J.Greuter

Per bus naar Blokkers. Er is nogal wat animo voor deze reis. Wanneer u voornemens heeft deze reis mee te maken wacht dan niet te lang met bellen en bel naar T.G.Sierhuis of H.J.Commandeur of L.W.M.Warmerdam of ga direct naar Douwe Boelens of Nico Sierhuis(volgens mij zit de bus al aardig vol)

 WE HIJGEN NA.....

Van de saenden-knetter,zoals onze veteranen instuif er een was .Daar zijn we dan ook old-timers voor. De oudjes doen het nog best, het feest duurde tot in de kleine uurtjes we waren om 4 uur thuis (er is niets veranderd !!!)
 
Onderscheidingstekenen opgespeld.
Lid van verdienste werden Jaap Klooster sr,Gerard de Leeuw,Cor Spruyt,Rob Blank,Karel Jansen en Chris KleyNiet zo leukVandalen hebben de auto van Jan Al beschadigd,terwijl hij en zijn vrouw in ons midden waren tijdens de instuif. Dat was een DISSONANT. Er is politiewerk van gemaakt (het dossier is nog niet gesloten)Vermist en teruggevondenTijdens de wedstrijd van het derde jl. zondag in de Karnemelksepolder is door een der spelers achtergelaten:
een blauwe zwembroek met witte bies en een paar witte sokken,
deze kledingstukken zijn door de aanvoerder van ons tweede elftal Tijmen v.d Laan gevonden en meegenomen bij wie u ze zo kunt afhalen.Tot zover weer iets uit de oude doos  

Bron: archief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!