Team-informatie

SAENDEN 1 staf en selectie 2021-2022 

Even voorstellen:

 

Rene Reijinga

Hoofdtrainer

IMG_9425.JPG

Is inmiddels alweer aan zijn 9e seizoen bezig bij Saenden, waarvan vijf als speler van Saenden1. In het dagelijks leven sales manager bij een ICT-bedrijf. René heeft inmiddels 3 kinderen en gaat nu het 4e seizoen in als hoofdtrainer.

Tom Jansen

Technische staf en keeperstrainer

Als persoon en trainer een begrip in de Zaanstreek en misschien ook wel daarbuiten, vanwege zijn werk bij het waterschap en zijn grootste hobby als duivenmelker. Tom is aan zijn 4e periode bij Saenden bezig. In de vorige periodes heeft hij ongekend succes gehad bij Saenden en kan terugzien op 3 kampioenschappen. Iets om trots op te zijn.

Randy Ollebek

Ass. trainerIMG_2411.JPG

Randy is aan zijn 2e seizoen bezig als trainer, nadat hij was gestopt als speler van de selectie. Deze visverkoper gaat de uitdaging aan om het 2e elftal tot een team te smeden dat op een hoger niveau uit de voeten kan. 

Sjors Araujo Serreno

Teamleider

IMG_9421.JPG

Ex-talent en speelt regelmatig zijn partijtje mee bij de veteranen. Tevens vader van 3 zoons die allemaal in de selectie van Saenden spelen.

 

Arjen van Vliet

Teamleider

IMG_9427.JPG

Directeur van zandhandel J. van Vliet dat hoofdsponsor is van Saenden.

 

Ton IJsseldijk

SportverzorgerIMG_2399.JPG

Voor de vaste fans inmiddels geen onbekende verzorgt de sportblessures nu voor het 15e seizoen.

 

Rick Kitzen

Assistent- scheidsrechter

IMG_9420.JPG

Rick is het komende seizoen bij Saenden in de rol van de vaste assistent-scheidsrechter. Een moeilijke opgave want in de ogen van de mensen langs de lijn doe je het nooit goed.  

Gennaro Liklikwatil

Doelman

21 jaar

Linksbenig

IMG_9424.JPG
Gennaro bij menigeen bekend als de zingende schilder. Zal als hij het naar zijn zin heeft al snel de microfoon pakken voor wat entertainment. Uitdaging is om hem het “Saendenlied” te laten zingen. Hij gaat nu met zijn vrienden zijn 1e seizoen voor Saenden spelen en komt van de zaterdagtak van Purmersteijn af dat is opgeheven. Hiervoor heeft hij nog bij Fortuna en in de jeugd van AZ gespeeld. Hij is voor de gezelligheid naar Saenden gekomen, maar wil ook presteren (promotie?) hetgeen met deze groep een reële optie is.
Perry Plugge

Verdediger

21 jaar

Rechtsbenig

IMG_9432.JPGPerry gaat ook zijn 1e seizoen bij Saenden spelen. Deze snelle en sterke verdediger gaat ervoor om een vaste waarde te zijn als  rechter vleugelverdediger. Hij komt over van Fortuna en wil bij Saenden met zijn (voetbal)vrienden verder. Inmiddels ervaart hij de groep als een warm bad en buiten het voetbal om studeert hij rechtsgeleerdheid op de UvA. Ook motorrijden heeft hij ontdekt om zijn snelheid op peil te houden.

 

Robin Hoogstra

Centrale verdediger

29 jaar

Rechtsbenig

IMG_9418.JPG


Deze ervaren centrale verdediger, in het dagelijks leven financieel adviseur, is (nog) woonachtig in Zaandam. Van oorsprong een “Zaanlandiaan” en is op een gegeven moment hogerop gaan voetballen bij oa ADO’20 en Ajax (za). Vervolgens 5 jaar Fortuna (zo) en een jaar Purmersteijn (za). René Reijinga was er snel bij om Robin voor Saenden te vragen toen bleek dat Purmersteijn met de zaterdag tak stopte. Ook Robin kent al spelers bij Saenden en de doorslag om de stap te maken voor zijn 1e seizoen is het feit dat prestatie en gezelligheid bij Saenden samengaan.

 

Christiaan Supusepa

Centrale verdediger

32jaar

Linksbenig

IMG_9417.JPG

Christiaan is de jongere broer van Raphaël, die als speler/trainer bij Saenden aktief is geweest. Het talent zit in het bloed dus dat behoeft bij deze, net als zijn broer een linksbenige speler,  geen verdere uitleg meer. Hij is vader van 2 kinderen en in het dagelijks leven werkzaam in de zonnepaneel industrie, na diverse knieblessures weer helemaal fit en gaat er volledig voor. Ook voor hem geldt dat de combinatie van prestatief voetbal en  gezelligheid een reden is om bij Saenden zijn kunsten te vertonen. Heeft in het verleden betaald voetbal gespeeld bij o.a. FC Den Haag.  Gaat nu zijn 3e seizoen bij Saenden in.

 

Dwayne Hijstek

Centrale

verdediger

32jaar

Rechtsbenig

IMG_9423.JPG

In het dagelijks leven werkzaam als zelfstandig technicus in de elektra (krachtstroom) branche. Dwayne is altijd positief, goed voor de sfeer en is na een uitstapje naar de zaterdagafdeling van Fortuna alweer aan zijn 3e seizoen bij Saenden bezig. Hij is het type verdediger die, als je denkt hem gepasseerd te zijn,  nog altijd in je nek zit. 

 

Enes Varisli

Verdediger

24 jaar

Linksbenig

IMG_9430.JPG

 

Enes heeft in het verleden o.a. bij KFC en AGB gespeeld, maar was het plezier een beetje kwijt en is in een vriendenteam gaan spelen. De nog studerende linkervleugel verdediger leeft na zijn overstap naar Saenden in de huidige spelersgroep weer helemaal op en heeft bij vlagen al laten zien dat hij van toegevoegde waarde is in deze selectie. 

 

Jordi de Wit

Controlerende middenvelder

26 jaar

Rechtsbenig

IMG_9436.JPG
Inmiddels alweer zijn 6e seizoen bij Saenden.  Jordi is een controlerende middenvelder pur sang en beschikt over een puntgave techniek. Zijn manier van spelen oogt wat traag wat hem de bijnaam “peper” heeft opgeleverd, maar is à la Frenkie de Jong zelden van de bal af te krijgen. In het dagelijks leven verantwoordelijk bij een merkdealer om de verkochte auto’s perfect rijklaar te maken. Helaas heeft hij nogal wat blessureleed gekend maar zoals het er nu uitziet heeft de revalidatietraining succes opgeleverd en is hij weer volop in de “running”.

 

Dani Beukman

Middenvelder

21 jaar

Linksbenig

IMG_9431.JPG


Dani heeft ook besloten om plezier en prestatie te combineren en is er van overtuigd dat bij Saenden te vinden. Deze linksbenige middenvelder begint aan zijn 1e seizoen in de selectie bij Saenden. Dat hij van het voetbal zijn werk wil maken is geen geheim meer en is een van de jongsten in Nederland, die al een trainers diploma UEFA-B op zak heeft.  Manifesteert zich al als jeugdtrainer bij AZ,  FortunaW en voetbalacademie NH. Daarnaast is er nog tijd over voor een studie Social Work.

 

 

 

 

Miel Honig

Middenvelder

23 jaar

Linksbenig

Links benige middenvelder en zoon van oud-trainer Lesley Honig. Miel was daarom al op jonge leeftijd bij Saenden betrokken en heeft na een periode bij KFC en ZCFC besloten om naar Saenden over te stappen. Dat het hem goed bevalt blijkt wel uit het feit dat hij alweer voor zijn 3e seizoen bezig is. Deze 3ejaars student bedrijfseconomie heeft in de aanloop naar de Zaanstadcup pech gehad zijn sleutelbeen te breken, maar is inmiddels weer voldoende herstelt om de concurrentie met de overige middenvelders aan te gaan.

 

Jordy Araujo Poyato

Middenvelder

29 jaar

Linksbenig

IMG_9416.JPG

Ook Jordy is een links benige middenvelder en oudste zoon van leider Sjors. Jordy is 4 jaar geleden met Dwayne van Fortuna overgekomen en één van de sfeermakers binnen de groep. De in het dagelijks leven zijnde procesoperator is goed hersteld van een achillespees blessure en doet nagenoeg alles weer wat in  zijn vermogen ligt. Altijd betrokken bij de Saenden doelpunten en staat ook verdedigend zijn mannetje. Jordy gaat zijn 5e seizoen spelen voor het 1e elftal van Saenden.

 

Mandjano

Manuputty

Controlerende middenvelder

27 jaar

RechtsbenigIMG_2400.JPG

Mandjano treedt in de voetsporen van zijn oudere broers Randazzo en Yardino, die allebei in het 1e van Saenden hebben gespeeld. Hij speelde voorheen bij KFC en later een aantal jaar bij Fortuna. Mandjano is een familieman, houd van een feestje en wil  samen met zijn (voetbal)vrienden presteren om een promotie af te dwingen. In het dagelijks leven werkzaam als manager bij een detacherings bureau.      

 

Stanley Louhatapessy

Middenvelder

38 jaar

Rechtsbenig
IMG_9429.JPG


Stanley is naast zijn baan als administratief medewerker bij een vermogensbeheerder, begonnen aan zijn 11e seizoen bij Saenden. Hij is de onbetwiste “penalty koning” omdat hij deze zelden mist. Een echte teamplayer en heeft al op vele posities in het elftal laten zien dat hij niet voor niets al die jaren een vaste kracht is.

 

Remy Goudriaan

Rechter

voorhoede

31 jaar

Rechtsbenig

IMG_9433.JPG


Remy is bij Saenden begonnen aan het 3e seizoen seizoen. Binnen de Zaanstreek staat hij bekend als scorende spits en heeft dat vooral laten zien bij zijn vorige clubs Zaandijk en Hercules. Door corona is nog geen seizoen uitgespeeld en kan hij niet wachten om ook bij Saenden zijn faam waar te maken. In het dagelijks leven is hij commerciëel actief bij een internationaal payroll bedrijf. 

 

Ferry Heynis

(Schaduw)spits

27 jaar

tweebenig

IMG_9428.JPG

Ook voor Ferry geldt de combinatie prestatief voetbal in combinatie met een gezellige sfeer als reden om de overstap van Fortuna naar Saenden te maken voor zijn 1e seizoen. Een groot aantal spelers kende hij al dus de overgang is niet al te groot en inmiddels heeft hij zijn plek binnen de groep wel gevonden. Met Ferry heeft Saenden een echte international in huis. Als speler van de Nederlands Doven Elftal heeft hij al meerdere “caps” gespeeld. Bij Saenden gaat hij voor de spits positie en zal behalve zelf te scoren ook met zijn steekpass anderen voor het vijandelijke doel vrijspelen. Recentelijk is hij afgestudeerd en volgt een trainee-ship tot WMO-consultant. (WMO= wet maatschappelijke ondersteuning)

 

Melvin Bruijn

Superspits

37 jaar

tweebenig

Melvin is niet meer weg te denken bij Saenden en mag zich de nestor van de groep noemen. Stond al op jonge leeftijd in het 1e elftal en heeft in de seizoenen 2010-2012 een uitstapje gemaakt naar ADO’20 maar dat bleek icm zijn installatiebedrijf niet de goede mix te zijn. Hij begint dus nu aan zijn tiende seizoen onafgebroken in Saenden 1 en heeft al 3 kampioenschappen meegemaakt. In totaal nadert hij de 500 wedstrijden voor het 1e elftal van Saenden. Melvin is behalve een altijd scorende spits, directeur van zijn installatiebedrijf en vader van inmiddels 3 kinderen.

 

Mikey Hoffs

Aanvaller

27 jaar

Linksbenig

IMG_9441.JPG


Mikey Hoffs is vanwege zijn behendigheid met de bal en zijn snelheid een begenadigd  vleugelspeler. Hij heeft in zijn jeugd bij o.a. Ajax, Telstar en Haarlem gespeeld. Nog steeds wordt hij gevraagd om bij andere clubs te komen spelen, maar… vanwege de gemoedelijke sfeer en de ambities van de trainer heeft hij positief gereageerd, toen René hem vroeg bij Saenden te komen spelen. In het veld is hij fanatiek, maakt goals en geeft beslissende assists. Hij begint aan zijn 2e seizoen, gaat voor de winst om vervolgens het feestje te beginnen. Hij is als zzp-er werkzaam in de commerciële buitendienst.   

 

Damian Wijndal

Aanvaller

24 jaar

linksbenig
IMG_9437.JPGAls je Wijndal zegt dan gaan er in de Zaanstreek bij velen lichtjes branden. Vader Jerrol zelf een begenadigd voetballer heeft zijn zoons van het juiste DNA voorzien. Damian is in zijn jeugd gescout door o.a. Volendam en Telstar waar hij ook stages heeft gelopen. Hij is alweer aan zijn 6e seizoen bij Saenden begonnen en laat met zijn snelheid (de brommer) de tegenstander keer op keer zijn hielen zien. Damian pikt regelmatig zijn doelpunt mee, maar nog vaker is hij degene die de beslissende “assist” aflevert.  Als administratief  medewerker ondersteunt hij de afd. verkoop binnendienst.

 

David Araujo Poyato

 

 

 

 

 

 

 

Alleskunner

22 jaar
IMG_9419.JPG

David is de jongste zoon van leider Sjors en in tegenstelling tot zijn linksbenige broers is hij stijfrechts maar zo is inmiddels gebleken wel overal inzetbaar.  David is werkzaam in de grondstoffenverwerking voor de levensmiddelen branche. David is 4 jaar geleden van Fortuna overgekomen en is inmiddels vaste kracht in de selectie en gaat zijn 4e seizoen spelen voor het 1e elftal van Saenden.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!