Zaterdag 1 oktober, Jo10-1 flikt het weer! - RKVV Saenden

Zaterdag 1 oktober, Jo10-1 flikt het weer!

Zaterdag 1 oktober, Jo10-1 flikt het weer!

Saenden JO10-1

9 - 7

RCZ JO10-4

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 43

Datum

1 oktober 2022 10:45

Scheidsrechter

I. Raap-Biersteker

Accommodatie

Sportpark Saenden
Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

jo10_tegen_rca.jpg

Na een week waarin weer lekker getraind is mochten de toppers van de Jo10-1 het opnemen tegen RCZ.

Het was vandaag de 1e keer spelen nadat alle spelers waren opgesplitst in 2 J010-teams.

Toen het tijd was voor de aftrap bleek dat RCZ nog niet compleet aanwezig was en werd er nog even gewacht. Na een kleine vertraging werd er besloten af te trappen en 5 tegen 5 te spelen in de hoop dat er nog meer spelers van RCZ zouden komen opdagen. Direct na de aftrap was duidelijk dat de ruimtes erg groot waren met 5 tegen 5 er daar maakte Saenden gelijk gebruik van. Wilco wist door een matige uittrap van de tegenpartij, de bal op te pikken en op volle snelheid mee naar voren te nemen en schoot de 1-0 binnen! RCZ was al snel weer bij de les en scoorde de 1-1 en de 1-2. Net als de voorgaande wedstrijden bleek dit ook weer stuivertje wisselen te worden in de score, alleen moest Saenden deze keer steeds op zoek naar de aansluiting. Jemuël kwam door goed overspelen met de bal vrij voor het doel en maakte heel fraai de 2-2. Daarna was het RCZ die weer de voorsprong nam en de 2-3 maakte. Gelukkig was Wilco scherp vandaag en zag weer zijn kans schoon en scoorde de 3-3! RCZ kon het toch niet laten en nam weer de voorsprong door de 3-4 te maken. Vanaf dat moment was Saenden het zat om elke keer in de achtervolging te moeten en was het Jemuël die van dichtbij de gelijkmaker maakte 4-4. Ook Lex ging meer met het spel meedoen en kreeg de kans om te schieten. Daarmee zette hij de voorsprong voor Saenden op het bord 5-4! Op dat moment zag je dat ze die voorsprong niet meer wilde weggeven en wist Wilco het nog verder uit te breiden, 6-4!

Tijdens de rust kwam er toch nog een speler van RCZ bij waardoor we weer het vertrouwde 6 tegen 6 konden gaan spelen. Met iedereen weer op zijn eigen positie, waren het Wilco en Jemuël die op stoom kwamen. Wilco schoot al snel de 7-4 binnen. Jemuël bleef goed druk zetten en veroverde de bal en wist tot een schot te komen en maakte de 8-4! Een gelopen race zou je zeggen maar Wilco dacht daar anders over en kon het niet laten om nog een doelpunt te maken 9-5. Vanaf dat moment met nog ongeveer 8 minuten te spelen waren de toppers van Saenden leeggespeelt, daar maakte RCZ gebruik van en maakte tot slot de 9-6 en zette de eindstand ook nog op 9-7!

Boys en Girls, het leek weer geen makkelijke wedstrijd te worden maar gelukkig toch goed over de streep getrokken! Volgende week wacht ons weer een nieuwe thuiswedstrijd en ik kijk er naar uit.

 

Tot volgende week!                                       Jullie trouwe supporter!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!