Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

Het was vroeg, donker, mistig en erg koud buiten, maar in de kantine brandde al lekker de kachel. Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop. Om 8 uur was iedereen in de kantine om gezellig met elkaar te ontbijten.Na het ontbijt gingen de jongens zich klaar maken voor de wedstrijd. Helaas was Daeley ziek en voelde zich niet goed genoeg om mee te doen aan de wedstrijd. Maar gelukkig was Yassir, het broertje van Rayaan, beschikbaar om mee te doen. Ook Joey was nog niet helemaal opgeknapt en er liepen meerdere jongens te hoesten en te proesten. De ‘druk’ was vandaag hoog, want het 100ste doelpunt kon vandaag gemaakt worden.De eerste tien minuten gingen gelijk op en KFC gaf duidelijk weerstand. Het lukte Joey om de stand op 1-0 te brengen. Niet lang hierna maakte hij ook het tweede doelpunt. De jongens en ouders wisten wat dit betekende: het 100ste doelpunt van dit seizoen! Dit werd natuurlijk gevierd, maar net iets te enthousiast waardoor Joey geblesseerd raakte aan zijn bovenbeen. Gelukkig kon hij nog doorspelen. Hierna scoorde Seth een mooi doelpunt, gevolgd door een doelpunt van Yassir. Het laatste doelpunt voor de rust werd gemaakt door Rayaan. In de kleedkamer bleek Joey zich toch niet goed genoeg te voelen om door te gaan en moesten de jongens zonder wissels verder, wat op zich niet heel erg was gezien de kou..  De tweede helft ging goed en er werden zeer mooie acties uitgevoerd waardoor mooie doelpunten gemaakt werden door Yassir, Seth en Rayaan. Ook Daley moest nog een paar keer in actie komen, maar hield gewoon z’n doel weer schoon! Eindstand 8-0.Bij deze competitie worden de uitslagen en standen niet bijgehouden. Maar de JO-9 is tot nu toe ongeslagen met 106 doelpunten voor en slechts 10 tegen! Dus voor mij de absolute kampioen! Ter gelegenheid van het 100ste doelpunt kregen de jongens een mooie medaille als herinnering.Hopelijk na de winterstop een klasse hoger zodat we iets meer tegenstand krijgen.Volgende week staat het ledtoernooi bij KFC op het programma. Hopelijk is iedereen dan weer fit en opgeknapt. Beterschap jongens!Tot volgende week!Een trotse voetbalmoeder