Wandelweg 16
1521AG
WORMERVEER
tel. 075-6216037

We kregen weer een voor ons onbekende club uit Amsterdam op bezoek. Om half 10 begon de wedstrijd. Vanaf het begin was het direct een leuke pot om te zien. Een gelijkwaardige en sportieve tegenstander. Na 6 minuten bracht Joey de stand op 1-0.  Pas 10 minuten later maakte Daeley M. met een mooi afstandsschot de 2-0. De Volewijckers lieten zich niet wegspelen en ook zij maakten een doelpunt. Met een 2-1 voorsprong gingen we de rust in. Beide teams waren de eerste helft nogal mak. De tweede helft was een heel ander gezicht. Over en weer werd er gevochten om de bal, duels werden aangegaan en éénmaal balbezit werden er goede acties gemaakt en goed overgespeeld. De Volewijckers maakten op hun beurt ook goede acties en kwamen vele malen bij ons doel. Het was Joey die de voorsprong vergrootte naar 3-1.  Het bleef een spannende wedstrijd. Gelukkig scoorde Daeley M. De 4-1 en kon het publiek opgelucht adem halen, de 3 punten zouden in Wormerveer blijven. Iedereen was het er over eens dat dit de leukste wedstrijd was van het seizoen. Een leuke en sportieve tegenstander die zeer gelijkwaardig was aan onze jongens. En dan wil ik toch even een ‘man of the match’ benoemen: onze keeper Daley K. die de ene na de andere fantastische redding had.. de uitslag had er anders misschien heel anders uitgezien. Het is zo leuk om te zien hoe je iedere wedstrijd groeit en er plezier in hebt, ga zo door topper!Volgende week doen we mee aan het ledtoernooi bij KFC, ik kijk er weer naar uit. Tot volgende week!Een trotse voetbalmoeder